ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ  ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ανακύκλωση υφασμάτων

Η εταιρεία μας με έδρα την Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει πανελλαδικά την επίσημη διαγραφή και ανακύκλωση υφασμάτων και υποπροϊόντων κλωστοϋφαντουργίας. Συμβάλουμε έτσι στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στους χώρους υγειονομικής ταφής, συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τα παλιά μας υφάσματα επαναχρησιμοποιούνται και ανακυκλώνονται. Ό, τι είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να δοθεί σε οργανώσεις και φορείς ώστε να ενισχύονται ευπαθείς κατηγορίες πολιτών αντί να πετιούνται επιβαρύνοντας το σύστημα διαχείρισης αποβλήτων. Επίσης συμβάλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών όπως βαμβάκι και ύφασμα, μέσω της ανακύκλωσής τους καθώς τα υφάσματα που προορίζονται για καταστροφή καταλήγουν ως πρώτες ύλες για νηματοποίηση. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες που για διάφορους λόγους αναζητούν φορείς που αναλαμβάνουν την καταστροφή – ανακύκλωση υφασμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Έτσι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε επαγγελματίες στον χώρο της ένδυσης οι οποίοι είτε για λογιστικούς λόγους ή για λόγους ασφάλειας και μάρκετινγκ αναζητούν τρόπους καταστροφής υφασμάτων. Η καταστροφή αποδεικνύει ότι τα προϊόντα αυτά δεν υπάρχουν πλέον και δεν μπορούν να ξαναπουληθούν με αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων και την απόδειξη της πραγματικής κερδοφορίας μια επιχείρησης. Ταυτόχρονα προστατεύεται και η επωνυμία μιας επιχείρησης, το λεγόμενο brand name, από πιθανή υποβάθμιση. Η διαδικασία μπορεί να γίνει παρουσία εξουσιοδοτημένου προσώπου και παρέχεται πιστοποιητικό καταστροφής.
ανακύκλωση υφασμάτων
MELINA SIDMELINA SID
10:48 26 Jul 22
Μεγάλη ποικιλία υφάσματα με το κιλό για χοντρική πώληση η αγορά ρόλο υφάσματος όχι κατά μετρο
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Stathis KousisStathis Kousis
19:14 23 Jan 22
Steve DSMSteve DSM
10:21 28 Dec 21
js_loader
Υφάσματα χονδρική

Υποπροϊόντα κοπής υφασμάτων και κλωστοϋφαντουργίας

Υφάσματα χονδρική

Αναγεννημένα νήματα

ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

    Υποστήριξη

    Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες χρηστικές σας ανάγκες ώστε να σας προτείνουμε την αγορά του προϊόντος που σας ταιριάζει απόλυτα.

    Επίσης έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες κερδίζοντας τόσο σε απόδοση όσο και σε οικονομία.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ