ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης υφασμάτων χονδρικής, στοκ υφασμάτων, στοκ νημάτων και αναγεννημένων υφασμάτων και νημάτων. Επιπλέον δραστηριότητες αποτελούν η συλλογή και διαχείριση προϊόντων και υποπροϊόντων κλωστοϋφαντουργίας. Η έναρξη λειτουργίας της πραγματοποιήθηκε το 1982.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, οι ολοκληρωμένες λύσεις, η άμεση εξυπηρέτηση και κυρίως οι προσιτές τιμές μας δικαίως μας τοποθετούν στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας επεκτείνονται με συνέπεια και υπευθυνότητα από το 1983 και σε άλλους τομείς όπως τα πανιά καθαρισμού όλων των ποιοτήτων εξυπηρετώντας την ανάγκη κάθε επιχείρησης.

Εκτός από τα πανιά καθαρισμού παράγουμε και στουπί καθαρισμού λευκό και χρωματιστό από υλικά πρώτης ποιότητας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία μας κατέκτησε την αναγνώριση στον κλάδο της και ένα συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς.

Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε είτε βρίσκεστε Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.

υφάσματα χονδρική θεσσαλονίκη αθήνα
  • ΣΤΟΧΟΣ

Με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια στοχεύουμε στην διάθεση των προϊόντων μας στην ελληνική αγορά, στην ευρωπαϊκή αγορά και στα Βαλκάνια στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

  • ΕΡΕΥΝΑ

Έπειτα από έρευνα στην παγκόσμια αγορά για προμηθευτή που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις μας αλλά και για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής είμαστε σε θέση να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής των προϊόντων μας. Ως συνέπεια αυτά να παράγονται από ποιοτικές πρώτες ύλες σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον από εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό. Ασφαλώς το εργατικό δυναμικό είναι σωστά αμειβόμενο και ασφαλισμένο όπου δεν απασχολούνται ανήλικα άτομα.

  • ΕΞΕΛΙΞΗ

Το πρόσωπό μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Η ευελιξία, η συνέπεια και η ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες τους έχει οδηγήσει στο να μπορούμε να εξυπηρετούμε και να ικανοποιούμε πελάτες με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Υποστήριξη

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες χρηστικές σας ανάγκες ώστε να σας προτείνουμε την αγορά του προϊόντος που σας ταιριάζει απόλυτα.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες κερδίζοντας τόσο σε απόδοση όσο και σε οικονομία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ