ΣΤΟΚ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στοκ Υφάσματα

Στο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μονόχρωμα στοκ υφάσματα όπως βαμβακερά, φούτερ, βισκόζ, λύκρα πολυεστερικά σταθερά, τύπου δερματίνης κ.α. Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαφόρων τυπωμένων υφασμάτων.Τα σχέδια και τα είδη των στοκ υφασμάτων μας ανανεώνονται συνεχώς και είμαστε σε θέση να καλύψουμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Η ποιότητα των στοκ υφασμάτων είναι το πρώτο πράγμα που εξετάζουμε προσεκτικά. Εμείς στη Simonivera επιλέγουμε προσεκτικά το ύφασμα που αγοράζουμε για να παρέχουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας. Όλα τα στοκ υφάσματα επιλέγονται και ελέγχονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας στη Θεσσαλονίκη.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την ευελιξία των υπηρεσιών μας, μας καθιστούν απαραίτητο συνεργάτη για τους διάφορους παίκτες στον κόσμο της κλωστοϋφαντουργίας. Προσφέρουμε στοκ υφάσματα και νήματα χονδρικής, παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία υλικών. Τα νήματα και τα υφάσματα, που πωλούνται κατά βάρος, διατίθενται σε μικρές παρτίδες και σε αποθέματα χονδρικής. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, οι ολοκληρωμένες λύσεις, η άμεση εξυπηρέτηση και κυρίως οι προσιτές τιμές μας δικαίως μας τοποθετούν στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε είτε βρίσκεστε Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.

MELINA SIDMELINA SID
10:48 26 Jul 22
Μεγάλη ποικιλία υφάσματα με το κιλό για χοντρική πώληση η αγορά ρόλο υφάσματος όχι κατά μετρο
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Stathis KousisStathis Kousis
19:14 23 Jan 22
Steve DSMSteve DSM
10:21 28 Dec 21
js_loader
Υφάσματα χονδρική

Στοκ νήματα

Υφάσματα χονδρική

Υποπροϊόντα κοπής υφασμάτων και κλωστοϋφαντουργίας

ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

    Υποστήριξη

    Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες χρηστικές σας ανάγκες ώστε να σας προτείνουμε την αγορά του προϊόντος που σας ταιριάζει απόλυτα.

    Επίσης έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες κερδίζοντας τόσο σε απόδοση όσο και σε οικονομία.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ