Σταθερά Υφάσματα (αργαλειού) νέας παραγωγής

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πετσέτες Χαμάμ

Πολλά από τα νήματα μας ή και άλλα νήματα τις αγοράς τα χρησιμοποιούμε για την παραγωγή τελικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (σταθερά υφάσματα) όπως είναι οι πετσέτες θαλάσσης ( χαμάμ). Οι πετσέτες θαλάσσης είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και κατακλύζουν τις Ελληνικές και διεθνείς παραλίες. Η ομάδα σχεδιασμού και παραγωγής είναι δυνατόν να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας.

Υφάσματα για ριχτάρια

Μετά από παρότρυνση πολλών συνεργατών παράγουμε σε εγκαταστάσεις μας ριχτάρια για τα σαλόνια των σπιτιών. Τα ριχτάρια αποτελούν προϊόν ιδιαίτερης αναγνώρισης και ανάγκης κάθε σπιτιού. Η παραγωγική ομάδα στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να σχεδιάσει και να παράγει τα δημοφιλή υφάσματα για ριχτάρια με τα δικά μας νήματα και με νήματα της αγοράς δίνοντας πρωτοποριακές στυλιστικές προτάσεις.
MELINA SIDMELINA SID
10:48 26 Jul 22
Μεγάλη ποικιλία υφάσματα με το κιλό για χοντρική πώληση η αγορά ρόλο υφάσματος όχι κατά μετρο
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Stathis KousisStathis Kousis
19:14 23 Jan 22
Steve DSMSteve DSM
10:21 28 Dec 21
js_loader

Προϊόντα προσωπικής προστασίας

Υφάσματα χονδρική

Στοκ νήματα

ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

    Υποστήριξη

    Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες χρηστικές σας ανάγκες ώστε να σας προτείνουμε την αγορά του προϊόντος που σας ταιριάζει απόλυτα.

    Επίσης έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες κερδίζοντας τόσο σε απόδοση όσο και σε οικονομία.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ