Σταθερά Υφάσματα (αργαλειού) νέας παραγωγής

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πετσέτες Χαμάμ
Πολλά από τα νήματα μας ή και άλλα νήματα τις αγοράς τα χρησιμοποιούμε για την παραγωγή τελικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (σταθερά υφάσματα) όπως είναι οι πετσέτες θαλάσσης ( χαμάμ). Οι πετσέτες θαλάσσης είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και κατακλύζουν τις Ελληνικές και διεθνείς παραλίες. Η ομάδα σχεδιασμού και παραγωγής είναι δυνατόν να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας.
Ριχτάρια
Μετά από παρότρυνση πολλών συνεργατών παράγουμε σε εγκαταστάσεις μας ριχτάρια για τα σαλόνια των σπιτιών. Τα ριχτάρια αποτελούν προϊόν ιδιαίτερης αναγνώρισης και ανάγκης κάθε σπιτιού. Η παραγωγική ομάδα είναι έτοιμη να σχεδιάσει και να παράγει τα δημοφιλή ριχτάρια με τα δικά μας νήματα και με νήματα της αγοράς δίνοντας πρωτοποριακές στυλιστικές προτάσεις.

Προϊόντα προσωπικής προστασίας

Υφάσματα χονδρική

Στοκ νήματα

ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

    Υποστήριξη

    Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες χρηστικές σας ανάγκες ώστε να σας προτείνουμε την αγορά του προϊόντος που σας ταιριάζει απόλυτα.

    Επίσης έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες κερδίζοντας τόσο σε απόδοση όσο και σε οικονομία.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ